Hírek

Tisztelt Partnereink!

A Tejvizsgáló Laboratóriumban 2021.06.28-29. között leállás lesz. A minták átvételről ügyelet gondoskodik, de azokat leghamarabb csak szerdán tudjuk levizsgálni.
2021.06.30-án és 07.01-jén csak félnapos munkarend lesz, tehát csak reggel 7 órától 11 óráig működik a laboratórium.
Tejminta leadása a csonka napokon is lehetséges a szokásos helyen a fenti intervallumban, vagy azokon kívül a Takarmányminták leadási helyénél a Diegoval szemben lévő kiskapunál.

Megértésüket köszönjük!

Üdvözlettel,
Dr. Kenéz Árpád
laboratóriumigazgató

Tisztelt Partnereink!

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a Takarmányanalitikai Laboratórium Covid-fertőzés miatt kénytelen ideiglenesen leállítani az adatszolgáltatást. Minden tőlünk telhetőt megtettünk, hogy ez nem következzen be, de sajnos elértünk a teljesítőképességünk határára, 6-ból 4 kolléga egyszerre érintett. A zárlat feltehetően március 23-25. között oldható fel. Mintát azonban a leállás ideje alatt is fogadunk 7.00 és 15.20 között.Értesítjük Önöket, amint feloldottuk a zárlatot.
Vigyázzanak magukra!
Üdvözlettel,

Orosz Szilvia

Dear Colleagues, dear our Partners,

We are sorry to inform you that the NIR Laboratory has to stop data supply due to Covid infection till (approx.) March 23-25.  We did everything we could to prevent this situation, but unfortunately we reached the limit of our maximum capacity. Four of six colleagues are involved in Covid-infection at the same time.
The results of the samples received on Tuesday (March 16) and after, will be sent presumably between March 23-25.
We will inform you as soon as we release this short stop.
We can receive samples even within this period between 7.00 and 15.20.
Take care of yourselves!

Best regards,
Szilvia Orosz

 

Tisztelt Partnereink!

A Takarmányanalitika Laboratórium nyitvatartása 2021. január 11-től megváltozik.
Reggel 7.00-től 17.00 óráig tudunk mintát fogadni (előzetes bejelentés nélkül).
A partnerek kiszolgálása az elsődleges feladatunk, ezért  17.00-19.00 óra között is fogadunk mintát,  de ebben az esetben előzetes bejelentés lesz szükséges!
A minták várható érkezésének bejelentését előző nap kérjük megadni Podmaniczky Tímea laboratóriumvezetőnek, az alábbi telefonszámon: + 36 20-219-9512.

Megértésüket köszönjük!
Továbbra is állunk rendelkezésükre.

Dr. Orosz Szilvia
Laboratóriumigazgató